红番茄视频免费下载,老铁扎心了被屏蔽了最新

City- wide warranty hotline: 400-8204238

Shanghai Pudong News Repair Hotline: 021-34312376

Product Center

Contact us

Company address: Room 206, Building 1, No.318 Xiaowan Road, Nanqiao Town, Fengxian District, Shanghai
General VAT ticket repaired at our company
400-820-4238 投诉热线: 15921877323 Customers are welcome to identify our hotline: 400-820-4238 Complaint hotline: 15921877323

service items

Your present location: Home > Services

Water heater repair

维修 Gas water heater repair

  Wall-mounted gas water heater repair

  Floor-standing gas water heater repair

Air energy water heater repair

Gas water heater repair


Causes and solutions of gas water heaters that cannot catch fire


1. Power problem, whether the battery is too old.


Phenomenon: Check if the AC power plug indicator is on. If it is off, it indicates a power problem.

Solution: Replace the battery with a new one.

2. The solenoid valve is malfunctioning.

Phenomenon: If only the sound of ignition is heard during ignition, and there is no magnetic sound of "click" of the solenoid valve, the solenoid valve may be damaged or aged. If the solenoid valve is aging, it can be closed at the beginning of the fire, and it can catch fire, but then it goes out again. It may also be that the gas pressure is too high or too low, and the output pressure of the cylinder pressure reducing valve of the water heater using cylinder gas will be too high or too low, resulting in the water heater being unable to catch fire. It is also possible that the solenoid valve is dirty. The solenoid valve cannot be over-gas, and the gas cannot come out, so that it will not ignite. Before confirming the malfunction of the solenoid valve, please also check whether the ignition control circuit is normal. If there is a malfunction, the solenoid valve cannot be controlled.

Solution: Check the exclusion method to determine the specific cause. If the solenoid valve is old, replace the solenoid valve. If there is a problem with the gas pressure, replace it with a new gas bottle. If the gas valve is stolen, clean it up. If ignition control circuit, repair circuit problem.

3. The electric igniter is faulty.

Phenomenon: No ignition sound or electric spark.

Solution: Check whether one of the pulse igniter and the controller is faulty. If it is faulty, replace or repair it.

4. Problems with ignition porcelain pins or induction porcelain pins.

Phenomenon: No ignition sound or electric spark.

Solution: Check whether the ignition pin is misaligned or aging. Replace or place the ignition pin correctly. If the induction porcelain needle is aging, you can polish and place the induction porcelain needle as long as the flame can fully burn the porcelain needle.

5. Water pressure problem.

Phenomenon: There are ignition sounds and sparks, and the flames extinguish quickly.

Solution: Turn on the faucet to check whether the water pressure is too low. If the water pressure is too low, only the peak water period can be staggered.

6. The water-air linkage is faulty.

Phenomenon: No ignition sound or electric spark.

Solution: Check the tympanic membrane in the water-air linkage valve for aging or damage. Do not push the micro switch. At this time, replace or repair the water-air linkage valve.

7. The air source is not turned on or the air intake filter is blocked.

Phenomenon: There is ignition sound but no electric spark.

Solution: Turn on the air source and clean the air intake filter.

8. Gas types do not match.

Phenomenon: There is ignition sound and no electric spark.

Solution: If the liquefied gas water heater is connected to the natural gas, the liquefied gas water heater needs to be changed to a natural gas water heater before it can be used.

9. The valve seal is corroded by the gas.

Phenomenon: Ignition sound but no electric spark.

Solution: Replace parts.

10. The exhaust pipe cannot exhaust.

Phenomenon: There is ignition sound and electric spark, but it goes out quickly.

Solution: The smoke pipe is blocked. Clean the smoke pipe. If the smoke pipe is too long, reinstall it correctly.